نمایشگاه عکس‌های منتخب سوگواره بین‌المللی «مهر محرم» در حرم مطهر رضوی افتتاح شد حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری سرپرست ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر شد + بیوگرافی هزینه سفر حج عمره ۱۴۰۴ چقدر است؟ عزاداری ۵۰۰ هیئت مذهبی غیرمشهدی از ابتدای محرم در حرم مطهر امام‌رضا(ع) ۱۴۶ پرواز از نجف یک روز پس از اربعین انجام شد تولید آثار هنری مختلف برای معرفی شهدای غریب ثبت لحظه‌های ناب میزبانی مشهدی‌ها در فراخوان عکاسی «قدمت بر چشم» بزرگ‌ترین ایستگاه جامع استقبال از زائران پیاده امام‌رضا(ع) در محور تربت‌حیدریه - مشهد راه‌اندازی شد قدردانی ستاد فرهنگی اربعین ایران در عراق از گروه‌های مردمی عراقی و فعالان فرهنگی و رسانه تکریم فعالان مساجد کشور در همایش ملی «مثل نصرالله» همدلی بین مرزبانان عراق و ایران امنیت زائران اربعین را بیش از پیش فراهم می‌کند برپایی مراسم عزاداری «روضه خورشید» ویژه دهه آخر صفر با نوای حاج‌محمود کریمی آمادگی کامل مرز مهران برای بازگشت زائران انتشار نخستین رمان چند جلدی عاشورایی نماز جماعت صبح به امامت مرحوم آیت‌الله مروارید حرم مطهر امام رضا(ع)، میزبان برگزاری ویژه برنامه «روضه خورشید» در دهه پایانی صفر چند راهکار عملی برای بیدار شدن به موقع و خواندن نماز صبح اول وقت تاریخ شهادت امام رضا(ع) در تقویم قمری، شمسی و میلادی بیش از ۲۱ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند بیش از ۸۰ درصد زائران اربعین به کشور بازگشته‌اند
سرخط خبرها

ثبت رکورد تاخیر کمتر از ۸ دقیقه توسط ایران ایر در عملیات حج ۱۴۰۴ | آغاز عملیات حج عمره از اول شهریور

  • کد خبر: ۳۴۷۷۶۱
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
ثبت رکورد تاخیر کمتر از ۸ دقیقه توسط ایران ایر در عملیات حج ۱۴۰۴ | آغاز عملیات حج عمره از اول شهریور
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: ثبت تاخیر متوسط کمتر از هشت دقیقه توسط شرکت هواپیمایی ایران ایر از جمله دیگر رکورد‌های حاصل شده در عملیات حج امسال بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین پورفرزانه امروز در آیین تجلیل از خدمتگزاران ضیوف الرحمن در عملیات حج ۱۴۰۴ اظهار داشت: در برنامه حج تمتع ۱۴۰۴ برای نخستین بار تصمیم گرفته شد که از ۲۳ فرودگاه کشور پرواز انجام شود.

وی گفت: یکی از رکورد‌هایی که امسال در عملیات حج به ثبت رسید این بود که زوار بتوانند از شهر‌های خود به سرزمین وحی اعزام شوند که از جمله آنها دو استان لرستان و گلستان قابل ذکر است.

پور فرزانه ادامه داد: ثبت تاخیر متوسط کمتر از هشت دقیقه توسط شرکت هواپیمایی ایران ایر از جمله دیگر رکورد‌های حاصل شده در عملیات حج امسال بود.

در ادامه سعید چلندری، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار داشت: در حالی که پیش از آغاز عملیات حج تمتع با مشکل کمبود ناوگان هوایی مواجه بودیم، اما با تدبیر عزم و تلاش وزیر راه و شهرسازی شاهد اضافه شدن دو فروند هواپیمای ایرباس ۳۳۰ بودیم که دغدغه بسیار بزرگی را از دوش ما برداشت.

وی گفت: امسال با تلاش مضاعف اعزام زوار از ۲۳ فرودگاه کشور انجام شد و بسیاری فرودگاه‌ها از جمله در زاهدان، مشهد، اصفهان، شیراز و ... ترمینال اختصاصی برای حجاج قرار دادند.

چلندری ادامه‌داد: ترمینال ۵۴ هزار متر مربعی فرودگاه امام برای پرواز‌های زیارتی اختصاص دارد که به بهترین نحو به ارائه خدمات به زوار می‌پردازد و در سال جاری پرواز‌های حج تمتع از شهر فرودگاهی ۳۰ درصد افزایش داشت.

وی یادآور شد: امسال کشفیات مواد مخدر در کشور عربستان به صفر رسید که نشان می‌دهد پلیس ما خوش درخشیده است.

در این مراسم حسین خانلری مدیرعامل هواپیمای جمهوری اسلامی ایران از آغاز عملیات حج عمره از ابتدای شهریور ماه خبر داد.

همچنین عامر سلطانی مدیر عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ شرکت ایران ایر در این مراسم بیان‌داشت: در عملیات حج تمتع امسال ۱۱ فروند هواپیما از ۲۲ ایستگاه به‌کارگیری شد که انتقال ۶۸ هزار و ۱۷۵ زائر با ۵۷۰ سکتور پروازی با میانگین تاخیر ۷.۶ دقیقه را به ثبت رساندند.

وی گفت: برای نخستین بار پرواز حج تمتع از فرودگاه خرم آباد و هفت پرواز برای اعزام زائران استان گلستان انجام شد، همچنین فرودگاه کرمانشاه پس از سال‌ها وقفه دوباره در موضوع اعزام حجاج به‌کارگیری شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->